Katsoin taas eilisiltana World Poker Touria siihen puoli yhteen yöllä. Oikeasti, miten jotkut voivat väittää, että amerikkalaisen pokerin ei ole viihdyttävää katselemista? Jopa omasta perhepiiristäni löytyy yksi, joka ei voisi kuvitellakaan katsovansa, kun toiset pelaavat pokeria. Sitten on yksi, joka sanoo ettei asiassa ole mitään järkeä ja istuutuu sohvalle. Hei kamoon, sitähän tuijottaa vaikka puolitoista tuntia - ja itseasiassa tuijotinkin.Tuan Le voitti. Häntä kannustin.

Siis WPT:n ideanahan on se, että nettipokerien joukosta pääsee yksi ihminen pokerien maailmanmestareiden kanssa samaan pöytään pelaamaan. Panostamalla Internetissä 26 dollaria eräskin mies voitti 500 000. Dollaria, juu. Eilinen kirjanpitäjä pääsi korttipelin mestarien joukkoon ja voittikin 1 000 000 dollaria. Hävisi Tuan Leelle, joka voitti 1 500 000. o/

Texas hold em'iä katsellessa oppii ei taktiikoita näkiessään ruudun vasemmassa reunassa kaikkien mukana kierroksella olevien pelaajien kortit. Myös sökötyksen ja kasihait syöpyvät takaraivoon yllättävän tehokkaalla tavalla. Jo kaksi suosikkiakin olen löytänyt: Phil "Unabomber" Laak ja Gus Hansen. Onnea heille tuleviin peleihin!

Taisin saada uuden harrastuksen.