Kuinka moni on käynyt katsomassa uusimman James Bond -elokuvan? Jos et vastannut "kyllä", "joo-o", "yep", "en ole varma, mutta kaverini väittää minun olleen mukana", niin lähden vaikka itse mukaasi elokuviin.
        
Netin välityksellä on harmillisen hankala kuvailla äänitehostein sitä tunnetta, minkä vallassa olin koko illan elokuvan katsomisen jälkeen. (Leffan kävin tosiaan tarkastamassa jo yli viikko sitten, blogin päivitys on vain hiukan jäänyt.) En ole koskaan aikaisemmin nähnyt noin tyylikästä elokuvaa, en koskaan. Salista ulos päästyäni totesin, että "no ei oo ihme, että naiset tykkää tosta Bondista" tarkoittaen Daniel Graigia. Casino Royale oli niin tyylikäs, että se meni jo melkein ylitse. Mutta ei, uusin Bond on l o i s t a v a n tyylikäs, upea, uskomaton, katsoisin-uudestaan-elokuva. Jos sanon "sellainen hihkaisu, kuin kahden viikon lomamatkan odotus peitettynä huokauksella" ymmärrätkö, millaista oloa tarkoitan? No, sellainen hyvä olo. Sellainen olo, joka tulee, kun on oikein hyvä päivä. Oikein hyviä päiviä on liian harvassa (eilen oli sellainen).

Joululahjojen kanssa olen ollut aika auki tänä vuonna. Tehnyt suurimman osan ja pienempien lahjojen osalta tyydyin koristelemaan pipareita tomusokerimössöllä. Mutta ihan kivoja niistäkin tuli, vaikka itse sanonkin. Käsineet, appelsiini, mollamaija, sukat ja pinssejä löytyy muun muassa listalta. Mollamaija ei ole vieläkään valmis, voisin sen kohta viimeistellä. (Tekee tiukkaa - ystävällekin - antaa se, olen alkanut pitää siitä niin paljon. :D)

Ystäviltä ja kavereilta olen saanut kuusi tai seitsemän pakettia. Saldo tähän mennessä (no tietenkin olen tunnustellut paperin läpi!): kolme suklaalevyä, kaksi pakettia tähtisädetikkuja, Lassiter-sarjakuva, kansio ja jotain pyöreää. Poikaystävältä sain piirroksen (muotokuvan) - se on liian hyvin pakattu; mistään raosta ei näe paperia repimättä vilkaisuakaan kynänjäljestä. Ajattelen vain, että huomenna, huomenna, huomenna...

Sanoisinko tähän loppuun, että lämmintä joulua teille kaikille.


PS. Siivosin huoneeni. Juu, uskokaa tai älkää, siivosin sen. Lattiat raivasin eilen päivällä, ja pöytätason sain esiin viime yönä, siinä yhden ja kolmen välillä. Ei väsytä ei, mutta järjesteleminen luonnistuu minulta parhaiten keskiyön jälkeen.